Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

15 Temmuz Gazisinin FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen Hakkındaki Yorumları

Gazi Safiye Bayat, FETÖ liderinin ölümünü değerlendirerek kanın yerde kalmadığını ifade etti.

Yayın Tarihi: 21.10.2024 15:03
Güncelleme Tarihi: 21.10.2024 15:03

15 Temmuz Gazisinin FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen Hakkındaki Yorumları

15 Temmuz Gazisinin Duygu Dolu Açıklamaları

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında yaralanan gazimiz Safiye Bayat, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin duygularını ifade etti.

"Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı"

Bayat, "Şehitlerimizin ve bizim kanımız yerde kalmadı. Allah'ın intikamı en güzel olanıdır. Aklımızdaki, o şehitlerimizin kanı ne zaman alınacaktı, sorusuna bugün cevap bulundu." dedi.

Gülen'in Ölümünün Önemi

FETÖ elebaşı Gülen'in İslam ile herhangi bir bağının olmadığını vurgulayan Bayat, "Ölümle layığını buldu. Dökülen kanların ve ülkeyi bir kaosa sürüklemenin hesabı zamanı. Geberdiği için mutluyuz. Zaten herkese bir ölüm var, ona da geldi." ifadelerini kullandı.

Şehit Ailelerinin Hissiyatı

Bayat, "En çok şehit anneleri, eşleri ve yavruları için mutlu oldum. Onlar bugünü bekliyordu. Allah’ın vaadi haktır. Onun yerinin cehennem olduğunu bildiğimiz için kalbimiz rahat." dedi.

Toplumun Rahatlaması ve İman Vurgusu

Gülen'in ölümünün ardından toplumun daha ferah bir bakış açısına sahip olacağını kaydeden Bayat, inancın önemine değinerek, insanların imanlarına sıkı sarıldıkları sürece güzel günlerin geleceğine inandığını belirtti.

Şehitlere Dualar

15 Temmuz şehitlerini rahmetle anan Bayat, "Şehit yakınları bizim için en önemlisi. Bizden bir miktar kan gitti ama onlardan bir can gitti. Canın yeri hiçbir zaman doldurulamayacak. Ama kanın hükmü bugün yerine geldi." diyerek sözlerini noktaladı.

15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat

15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat

15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat

15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat