Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

2 Yaşındaki Sıla Bebeğin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan Sıla bebeğin cenazesi aileye teslim edilerek toprağa verilecek.

Yayın Tarihi: 08.10.2024 09:41
Güncelleme Tarihi: 08.10.2024 09:41

2 Yaşındaki Sıla Bebeğin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

2 Yaşındaki Sıla Bebeğin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Tekirdağ'da yaşanan üzücü bir olayda, cinsel istismara uğrayan ve darbedilen 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi, yakınlarına teslim edildi.

Öğle vakti kılınacak namazın ardından Sıla bebek, toprağa verilecektir. Dün, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Sıla'nın cenazesi, adli tıp incelemesinin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına verildi.

Yerel Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, gözyaşı döken aileye destek olmaya çalıştı.

Bebeğin Hastane Süreci

Sıla bebek, 8 Eylül'de Malkara'da yaşayan annesi B.Y.'nin "uyanmadı" şikayeti üzerine Malkara Devlet Hastanesi'ne götürülmüştü. Hastanedeki muayene sonrası, bebek beyin kanaması ve cinsel istismar şüphesi ile Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Olay, durumu polise bildiren hastane tarafından kayda geçirildi.

Bebek, beyninden yapılan ameliyatın ardından yoğun bakımda tedavi altına alındı ancak maalesef kurtarılamadı.

Soruşturma ve Tutuklamalar

Olayın ardından başlatılan soruşturma sonucunda, Sıla bebeğin anne ve birlikte yaşadığı kişiler ile komşuları gözaltına alındı. 25 yaşındaki anne B.Y., 57 yaşındaki S.Ö. ve 32 yaşındaki K.A. ile birlikte, 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. de tutuklandı. Ayrıca, Sıla'nın 5 yaşındaki kardeşi A.Y. devlet korumasına alındı.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, hastaneye getirilen bebeğin cinsel istismara uğradığını, bunu adli tıp raporunun doğruladığını ifade etti.

Sıla bebek, bir aydır yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiştir.

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan ve darbedilen 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi yakınlarına...

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan ve darbedilen 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi yakınlarına teslim edildi. Tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren Sıla bebeğin cenazesini, adli tıp incelemesinin ardından aile yakınları teslim aldı.