Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Taraftarlara Önemli Çağrı

Selda Akgöz, Ukrayna maçları öncesi taraftarlardan destek istedi ve Cumhuriyet Bayramı'nda tarihi bir match oynayacaklarını vurguladı.

Yayın Tarihi: 23.10.2024 12:02
Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 12:02

A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Taraftarlara Önemli Çağrı

A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Taraftarlara Önemli Çağrı

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın deneyimli kalecisi Selda Akgöz, 2025 Avrupa Şampiyonası play-off'larında Ukrayna ile oynayacakları tarihi maçlar öncesinde taraftarlara destek çağrısında bulundu. Akgöz, maçların büyük bir önem taşıdığını vurguladı.

Tarihi Maçlarına Hazırlık İçin Destek Bekliyoruz

25 ve 29 Ekim tarihlerinde Ukrayna ile oynanacak olan 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası 1. play-off turu maçları öncesinde Selda Akgöz, Esenler Erok Stadı'nda oynanacak ilk maçta taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını rica etti. Akgöz, "Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Birbirimizi çok özlemişiz. 25 Ekim'i sabırsızlıkla bekliyoruz. Taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Çünkü gerçekten büyük desteğe ihtiyacımız var," dedi.

Cumhuriyet Bayramı'nda Oynanacak Maçın Önemi

Rövanş karşılaşmasının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapılacak olmasının sembolik bir anlam taşıdığına dikkat çeken Akgöz, "Biz Cumhuriyet'in kadınlarıyız ve onların gücünü gösterme vakti geldi,” sözlerini kaydetti.

Maç Gününe Sabırsızlıkla Bekliyoruz

Akgöz, Ukrayna Milli Takımı'ndaki 2-3 takım arkadaşı olduğunu hatırlatarak, "Onlar da hazırlık yapıyor. Maç günü her şey belirlenecek. Sabırsızlıkla oynayıp diğer tura geçmek için bekliyoruz," şeklinde konuştu.

Ukrayna'yı Geçtikten Sonra Hedef Belçika ve Yunanistan

Ukrayna'yı elemedikleri takdirde, potansiyel rakipleri olan Belçika ve Yunanistan'a yönelik değerlendirmelerde bulunan Selda Akgöz, "Önceliğimiz Ukrayna. Maçtı bitirdikten sonra diğerlerine yoğunlaşacağız," ifadelerine yer verdi.

İnanılmaz Bir Süreçteyiz

Takımın son dönemdeki başarılı performansını da değerlendiren Akgöz, C Ligi'nden B Ligi'ne yükseldiklerini ve bunun birkaç yıl içinde yaşanmamış bir durum olduğunu belirterek, "İnanılmaz güzel ilerleyen bir süreçteyiz ve devamının geleceğine inanıyorum," dedi.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Selda Akgöz, AA muhabirine açıklamalarda...

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Selda Akgöz, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.