Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti'ni Yendi

İlkin Aydın, Dominik Cumhuriyeti galibiyetinin ardından takım arkadaşlarını kutladı ve zorlu mücadeleye dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 01.08.2024 14:51
Güncelleme Tarihi: 01.08.2024 14:51

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti'ni Yendi

A Milli Kadın Voleybol Takımı Dominik Cumhuriyeti'ni Yendi

2024 Paris Olimpiyat Oyunları C Grubu'nun ikinci maçında, A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yenerek önemli bir başarı elde etti. Maç sonrası milli voleybolcu İlkin Aydın, takım arkadaşlarını tebrik etti ve karşılaşmanın zorluklarına değindi.

İlk Olimpiyat Maçı Heyecanı

South Paris Arena'da gerçekleşen müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan 24 yaşındaki İlkin, olimpiyat maçlarının zorluğunu vurguladı. Hollanda karşısında oynamadığını hatırlatan Aydın, "Bugün ilk kez olimpiyat maçına çıktım. Sahadaki heyecanım ve stresim çok yüksekti. Dominik Cumhuriyeti karşısında sergilediğimiz tavır ve oynadığımız oyundan dolayı bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum," dedi.

Sabah Maçları ve Zorluklar

Aydın, sabah erken saatte oynanan maçların zorluklarından bahsetti. "Sabah 5'te uyanıyoruz. Uzun süredir buranın hazırlığını yapıyorduk. Milletler Ligi'nden sonra antrenmanlara başladığımızdan beri sabah erken kalkıyoruz. Çok keyifli olduğunu söyleyemem ama biz buna fazlasıyla çalıştık," şeklinde konuştu.

Takım Performansı ve Atmosfer

Aydın, takım kadrosunun hücum konusundaki yeteneklerine dikkat çekerek, "Takımımızdaki herkes atak konusunda çok yönlü, çok sert, çok agresif. İyi manşet aldığımızda yenilmez bir atak gücümüz oluyor," ifadelerini kullandı. Ayrıca, olimpiyat atmosferinin "inanılmaz" olduğunu ve her maç için ayrı bir hazırlık yaptıklarını belirtti.

İtalya Maçına Hazırlık

İlkin Aydın, "İtalya maçı için çok heyecanlıyız. Buradaki atmosfer beni çok mutlu ediyor. Ne olacağı belli olmuyor ama kesin olan bir şey var; keyifli bir maç olacağı," diyerek beklentilerini dile getirdi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yenen A Milli...

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından İlkin Aydın, açıklamalarda bulundu.