Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda'yı Mağlup Etti

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 yolunda Hollanda'yı 3-2 yenerek galip geldi. Başantrenör Danielle Santarelli tansiyonu değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 14:39
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 14:39

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda'yı Mağlup Etti

Paris 2024'te Zorlu Başlangıç

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda karşısında oynadığı mücadeleyi 3-2'lik skorla kazandı.

Başantrenör Danielle Santarelli'nin Değerlendirmeleri

Maçın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Danielle Santarelli, galibiyet için duyduğu mutluluğu ve mücadeledeki zorlukları dile getirdi.

İtalyan teknik adam, karşılaşmanın başlangıçta zor geçtiğini belirtti ve, "Hollanda gibi güçlü bir ekibe karşı ilk maçı kazanmanın zorluğunu biliyorduk. Onların kaliteli bir kadrosu var ve Avrupa Şampiyonası'nda dereceye girdiler," şeklinde konuştu.

Sakatlıklar ve Kadro Seçimi

Santarelli, hazırlık döneminde yaşanan sakatlıkların takım üzerindeki etkilerine değinerek, "Zehra başta olmak üzere 4-5 oyuncumuz sakatlık yaşadı. Bu nedenle evde kalmayı ve iyileşme süreçlerini hızlandırmayı tercih ettim," ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki Maç: Dominik Cumhuriyeti

Bir sonraki maçı Dominik Cumhuriyeti ile oynayacaklarını hatırlatan Santarelli, rakip takımın güçlü oyuncularına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı ve ekledi: "Martinez kardeşler ve Pena gibi yetenekli oyunculara sahipler. Onlara karşı oynamak zor olacak."

Sosyal Medya Eleştirileri

Santarelli, kadro tercihleri üzerine gelen eleştiriler hakkında da düşüncelerini paylaştı: "Bence bu eleştiriler anlamsız. Eğer insanlar bu takımın en iyisini istiyorsa, olumsuz şekilde eleştirmek yerine destek olmalı. Ben sosyal medyada yazılanları takip etmiyorum, bu nedenle kendimi etkilemiyor," dedi.