Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Açık Su Yüzme Şampiyonası Saros Körfezi'nde Başlıyor

7 Eylül'de Keşan'da düzenlenecek şampiyona, sporcuların yoğun ilgisini bekliyor.

Yayın Tarihi: 05.09.2024 11:58
Güncelleme Tarihi: 05.09.2024 11:58

Açık Su Yüzme Şampiyonası Saros Körfezi'nde Başlıyor

Açık Su Yüzme Şampiyonası Saros Körfezi'nde Başlıyor

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Açık Su Yüzme Şampiyonası, Edirne'nin Keşan ilçesinde 7 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek.

Bu Yıl Üçüncüsü Düzenleniyor

Edirne Yüzme Federasyonu Temsilcisi Ayhan Dinç, yaptığı açıklamada, bu yılki etkinliğin üçüncüsü olduğunu belirtti ve Saros Körfezi'nin muhteşem doğasında gerçekleştirileceğini duyurdu.

Geçen Yıl Ki Başarının Ardından

Dinç, geçen yıl yapılan etkinliğe katılan sporcuların büyük bir ilgi gösterdiğini hatırlatarak, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın destekleriyle bu yıl da benzer bir başarı hedeflediklerini ifade etti:

"Geçtiğimiz yıl hem elit hem de masterlar kategorisinde çok sayıda sporcu katıldı ve muhteşem bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu yıl da etkinliği geleneksel hale getirmek istiyoruz. Saros Körfezi, ülkemizin en güzel yerlerinden biri. Bu şampiyona, bölgenin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak. Türkiye genelinden gelecek sporcuları en iyi şekilde misafir etmeliyiz."

Halkı Davet Ediyoruz

Dinç, tüm Edirne halkının bu önemli etkinliği sahiplenmesi gerektiğini vurgulayarak destek çağrısında bulundu. "Herkesi yüzme şölenine davet ediyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Açık Su Yüzme Şampiyonası Edirne'nin Keşan...

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Açık Su Yüzme Şampiyonası Edirne'nin Keşan ilçesinde 7 Eylül Cumartesi günü yapılacak. Türkiye Yüzme Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Ayhan Dinç, açıklamada bulundu.