Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adana'da Babaya İki Kez Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

Adana'da eşi ve oğlunu öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi.

Yayın Tarihi: 15.10.2024 17:35
Güncelleme Tarihi: 15.10.2024 17:35

Adana'da Babaya İki Kez Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

Adana'da Yaşanan Korkunç Cinayet

Adana'nın Çukurova ilçesinde, eşi Deniz Suna ve 16 yaşındaki oğlu Alperen'i bıçaklayarak öldüren Cem Suna'yla ilgili dava sonuçlandı. Sanık, 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Duruşma ve Deliller

Duruşmaya, Deniz Suna'nın annesi N.T. ve tanıklar katıldı. Cumhuriyet savcısı, olaya dair her türlü delilin Cem Suna'nın suçunu kanıtladığını belirtti. Savcı, "Olay günü apartmana yabancı bir kişi girmedi ve delil bırakıldığına dair iz bulunmadı" diyerek sanığın cezasının onanmasını istedi.

Sanığın Savunması

Cem Suna, suçlamaları kabul etmeyerek, "Benim dünyam başıma yıkıldı. Eşimi ve evladımı kaybettim. Bu cinayeti ben işlemedim" dedi. Ayrıca, mahkemede eşiyle ilgili bazı tanıkların dinlenmesini talep etti.

Mahkeme Kararı

Mahkeme heyeti, Cem Suna'nın, "eş olan kadını canavarca hisle kasten öldürme" ve "alt soydan akrabayı kasten öldürme" suçlarıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına ve tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Olayın Arka Planı

19 Ağustos 2023 tarihinde, Adana'nın Toros Mahallesi'ndeki bir apartmanın 9. katındaki dairede meydana gelen olayda Cem Suna, eşi ve oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Sanık, 4 Eylül 2023 tarihinde tutuklandı. Olay, büyük bir infial uyandırmıştı.

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, eşi ve 16 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdüğü...

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, eşi ve 16 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığa yargılandığı davada 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Deniz Suna'nın annesi müşteki N.T, (fotoğrafta) duruşma sonrası gazetecilere, açıklama yaptı.