Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adana'da Oğlunu Elektrikli Bisiklete Bağlayan Baba Gözaltına Alındı

Yüreğir'de bir baba, oğlunu beline ip bağlayarak elektrikli bisikletle koşmaya zorladı. Olay sonrasında gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 28.07.2024 11:25
Güncelleme Tarihi: 28.07.2024 11:25

Adana'da Oğlunu Elektrikli Bisiklete Bağlayan Baba Gözaltına Alındı

Adana'da Olay Şok Etti

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, oğlunu beline bağladığı iple elektrikli bisikletin arkasında koşturan bir baba gözaltına alındı. Olay, Pekmezli Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Sosyal Medya Tepkisi

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Ekipler, şüphelinin yabancı uyruklu olduğunu belirledi ve Mahcub H. isimli baba ile 13 yaşındaki oğlu A.H.’nin bölgedeki bir çadırda yaşadığını tespit etti.

Baba Olayı Nasıl Açıklıyor?

Emniyet ekipleri, aileye ulaşarak baba Mahcub H.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alma sürecinde, Mahcub H.'nin, arkadaşlarıyla başka bir çocuk grubuyla kavga etmesini önlemek amacıyla oğlunu çadıra götürmek istediği ancak bunun üzerine elektrikli bisiklete bindirip, kaçmasını önlemek için belinden iple bağladığı öğrenildi. Çocuk, daha sonra bisikletten inip babasının arkasından koşmaya başladı.

Serbest Bırakıldı

Baba, emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Bu olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, birçok kişi durumu kınadı.