Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü Maçına Hazır

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maça hazırlanırken, Isaac Donkor önemli açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 15.09.2024 14:58
Güncelleme Tarihi: 15.09.2024 14:58

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü Maçına Hazır

Adanaspor, Maç Hazırlıklarını Tamamladı

Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maça yönelik son hazırlıklarını tamamladı. Kulübün resmi açıklamasına göre, Adana ekibi yarın saat 20.00’de Yeni Adana Stadı’nda mücadele edecek.

Çatalan Tesisleri'nde İdman

Maç öncesi gerçekleştirilen antrenman, yardımcı antrenör Francois Ciccolini yönetiminde basına kapalı bir şekilde yapıldı. Takım, hazırlıklarını bitirerek karşılaşma saatini sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Isaac Donkor’dan Açıklamalar

Takımın savunma oyuncusu Isaac Donkor, lige verilen arada iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Maça çok iyi odaklandık. Elimizden geleni yapıp kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızı, kulübü ve Adana'yı çok seviyorum. Taraftarlarımıza her zaman ihtiyacımız var. Maçlarımızda taraftarlarımızı görmek istiyoruz. Bizi iyi ve kötü günde desteklesinler. Sezon boyunca onlara çok ihtiyacımız var."

Adanaspor, hem oyun disiplini hem de taraftar desteği ile galibiyete ulaşmayı hedefliyor.

Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçın...

Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Savunma oyuncusu Isaac Donkor, açıklamada bulundu.