Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba'nın Vefatı

Trendyol 1. Lig takımı Adanaspor'un teknik direktörü Sol Bamba, hayatını kaybetti. Kulüp, acı haberi duyurdu.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 16:20
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 16:20

Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba'nın Vefatı

Adanaspor'un Teknik Direktörü Sol Bamba Hayatını Kaybetti

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, 30 Ağustos tarihinde hastaneye kaldırılan teknik direktör Sol Bamba'nın yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Açıklama ve Detaylar

Kulübün resmi X sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Bamba'nın sezonun 4. haftasında Manisa FK ile oynanan maç öncesi rahatsızlandığı kaydedildi. Açıklamada, "Teknik direktörümüz Bamba, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmış ve burada verdiği yaşam savaşını maalesef kaybetmiştir. Başta ailesi olmak üzere camiamızın başı sağ olsun." ifadeleri yer aldı.

Başkan Bostancı'nın Duyguları

Manisa FK maçından sonra hastaneye gelen Adanaspor Başkanı Asil Bostancı ve Genel Menajer Cenk Karayel, yaşanan acı kayıp üzerine açıklamalarda bulundular. Bostancı, "Çok acı bir olay yaşadık. Hiç beklenmedik bir şeydi bizim için. Yüreği futbolla atan, futbolu çok seven, kalbi çok düzgün bir adamdı. Allah rahmet eylesin, kaybı bizi ve takımı çok etkiledi." dedi.

Uzun Vadeli Planlar ve Gelecek

Bostancı, Bamba ile uzun vadeli projelerinin olduğunu belirterek, "Çok daha başka planlarımız vardı, bu hikaye böyle bitmemeliydi. Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Şimdi evrakları bekliyoruz, büyük ihtimal yarına yetişecek." diye ekledi. Ayrıca, Bamba'nın hastaneye kaldırılmadan önce sabah ateşlendiğini ve durumu hızla kötüleştiğini ifade etti.

Cenaze İşlemleri

Bamba'nın eşi Chole Elizabeth Bamba'nın da Fransa'dan Manisa'ya gelerek cenaze nakil işlemlerini takip ettiği öğrenildi.

Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor, 30 Ağustos'ta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Manisa'da hastaneye...

Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor, 30 Ağustos'ta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Manisa'da hastaneye kaldırılan teknik direktör Sol Bamba'nın hayatını kaybettiğini duyurdu. Adanaspor Başkanı Asil Bostancı (fotoğrafta) Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi önünde gazetecilere açıklama yaptı.