Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adıyaman'da Motosiklet Hırsızlığı: İki Zanlı Tutuklandı

Adıyaman'da motosiklet çalan iki kişinin güvenlik kameralarındaki görüntüleriyle yakalanması sonrasında tutuklandığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 14:47
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 14:55

Adıyaman'da Motosiklet Hırsızlığı: İki Zanlı Tutuklandı

Adıyaman'da Motorlu Taşıt Hırsızlığına Operasyon

Adıyaman'da yaşanan motosiklet hırsızlığı olayı, güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan iki zanlı, adli işlemlerin ardından tutuklandı.

Olayın Gelişimi

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, İmamağa, Kayalık ve Siteler mahallelerinde 3 farklı motosiklet hırsızlığı gerçekleştiği bilgisini aldı. Ekipler, olayların ardından hemen harekete geçti.

Güvenlik Kamera İncelemeleri

Ekipler, hırsızlık anlarının kaydedildiği güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceledi. İncelemeler sonucunda, şüpheli kişilerin M.Y., Ş.A. ve M.P. olduğu tespit edildi. M.Y. ve Ş.A. polis tarafından gözaltına alındı.

M.P. İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Gözaltına alınan M.Y. ve Ş.A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlik, iki zanlıyı tutukladı. Diğer şüpheli M.P.'nin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor.

Hırsızlık Anının Görüntüleri

Bölgedeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin motosikleti nasıl çalıp götürdükleri açık bir şekilde görülmektedir. Bu görüntüler, hırsızlık olayının aydınlatılmasında önemli bir rol oynamıştır.

Adıyaman'da motosiklet çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Adıyaman'da motosiklet çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.