Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Afyonkarahisar'da Öğrencilere Anlamlı Hediyeler

Bakan Yusuf Tekin, ilkokul öğrencilerine ulaştığı mektupla, onlara umut ve destek verdi.

Yayın Tarihi: 17.09.2024 17:06
Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 17:06

Afyonkarahisar'da Öğrencilere Anlamlı Hediyeler

Öğrencilerden Milli Eğitim Bakanı'na Mektup

Afyonkarahisar'daki Hisarbank 100. Yıl İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e yazdıkları mektubun cevabını aldı. Öğrencilerin bu özel anı, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci tarafından gerçekleştirilen bir etkinlikle kutlandı.

Bakan Tekin’in Anlamlı Mesajı

Bakan Tekin, yazdığı mektupta, "Okulunuzu ziyaret etmeyi ve öğrencilerle birebir görüşmeyi çok isterim. Ülkede aydınlık bir gelecek için mücadele eden gençlerin zihinlerindeki berraklığın, umut dolu yüreklerinin ve azimlerinin daim olmasını dilerim. Bizler, öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim alması için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü’nin Açıklamaları

Okul Müdürü Mehmet Çınar, "Bir yıldır burada görev yapıyorum. Amacımız, etrafı sorgulayan, düşünen, büyüklerine saygılı ve küçüklerine sevgi dolu bir nesil yetiştirmek. Öğrencilerimiz Bakan Tekin'e mektup yazdı ve o da hızlı bir şekilde cevap verdi. Çocuklar çok mutlu oldu," şeklinde konuştu.

Öğrencilerden Duygular

Öğrencilerden Ömer Asaf Öksüz, "Sınıf olarak Bakan Tekin’e mektup yazdık. Mektup olumlu sonuçlandı ve hediyeler göndermiş, kendisinin okula gelmesini çok isteriz," dedi.

Elisa Kundak ise, "Mektubumda teneffüslerin uzatılması için teşekkür ettim. Bir gün bakan olmak istediğimi belirttim. Hediyeler için Bakan Bey'e mutlulukla teşekkür ederiz," ifadelerini kullandı.

Nimet Şen, "Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Bey’e yazdığımız mektuba dönüş yaptı. Hediyeler gönderdi. Ben de onun gibi vatanıma yararlı bir insan olmak istiyorum. Okulumuza gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz," sözlerini kullandı.

Afyonkarahisar'da Hisarbank 100. Yıl İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf...

Afyonkarahisar'da Hisarbank 100. Yıl İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e yazdıkları mektubun cevabını aldı. Bakan Tekin'in mektubunu ve hediyeleri öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci verdi.