Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Afyonkarahisar'daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Aile Üyeleri Son Yolculuklarına Uğurlandı

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üç kişi Eskişehir'de toprağa verildi. Aile üyeleri son yolculuğuna uğurlandı.

Yayın Tarihi: 07.10.2024 14:42
Güncelleme Tarihi: 07.10.2024 14:42

Afyonkarahisar'daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Aile Üyeleri Son Yolculuklarına Uğurlandı

Afyonkarahisar'daki Trafik Kazası

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde bir tır ile otomobilin çarpışması sonucu yaşanan feci kaza, 3 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Cenaze Töreni Eskişehir'de Gerçekleşti

Hayatını kaybeden Nurcan Belyurt, annesi Gülüzar Belyurt (48) ve dedesi Fethi Belyurt'un cenazeleri, Eskişehir’in 71 Evler Mahallesi'nde bulunan Zümrüt Camisi'ne getirildi.

Taziyeler ve Cenaze Namazı

Gülüzar Belyurt'un eşi Adem Belyurt, cenaze töreni öncesinde taziyeleri kabul etti. Helallik alınmasının ardından, öğle namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası, Belyurt ailesinin üç ferdi Eskişehir Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze Törenine Katılım

Cenaze töreninde Belyurt ailesinin yanı sıra Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve birçok mahalle sakini de yer aldı.

Kazanın Ayrıntıları

Emirdağ ilçesinde geç saatlerde yaşanan kazada, H.A. (56) yönetimindeki tır, karşı yönden gelen Nurcan Belyurt'un kullandığı otomobil ile çarpıştı. Kazanın ardından Nurcan ve dedesi Fethi Belyurt olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Gülüzar Belyurt ve kardeşi Lokman Belyurt (40) ise Emirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; ancak Gülüzar Belyurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Önlemler ve Gözaltılar

Tır sürücüsü H.A., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi...

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.