Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ALG Spor: Şampiyonluk Hedefiyle Yeni Sezona Başlıyor

ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, yeni sezon için şampiyonluk hedeflerini açıkladı ve camia olarak kenetlendiklerini vurguladı.

Yayın Tarihi: 23.07.2024 11:04
Güncelleme Tarihi: 23.07.2024 11:18

ALG Spor: Şampiyonluk Hedefiyle Yeni Sezona Başlıyor

ALG Spor'da Şampiyonluk Hesapları Yapılıyor

ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, yeni sezonun şampiyonluk parolasıyla başlayacağını ve hedeflerine ulaşmak için güçlü bir kenetlenme içinde olduklarını belirtti.

Geçtiğimiz sezonu arzu ettikleri yerde tamamlayamadıklarını ifade eden Gözcü, bu durumun üzüntü verici olduğunu dile getirdi. 2021-2022 sezonunun şampiyonu olan ekip, 6 hafta kala yeni teknik direktör Hilmi Bugüner ile sözleşme imzaladıklarını hatırlattı. Bu sezon, hocanın önerileri doğrultusunda transferler gerçekleştirdiklerini belirten Gözcü, istikrar için teknik kadronun önemine vurgu yaptı.

Amacımız Her Zaman Zirve

Başkan Gözcü, "Her zaman zirveye oynamak için çalışıyoruz. Gelen oyuncuların da hepsi bu hedefle hareket ediyor. Gaziantep halkı da birçok şampiyonluğumuzla tanıştığı için bizden aynı başarıyı bekliyor. Bu sezon geçmişteki hataları tekrarlamamak için çaba sarf ediyoruz," dedi.

Altyapıya Verilen Önem

Gözcü, kadın futbolunun bölgedeki yayılımına ve ALG Spor'un bu konuda sağladığı katkıya dikkat çekti. "Altyapıya verdiğimiz önemle birlikte Gaziantep'te kadın futboluna yönlendirdiğimiz birçok genç var. Altyapımızda 200'e yakın lisanslı oyuncumuz bulunuyor ve gelişmeleri için yeni projeler üzerinde çalışıyoruz," şeklinde konuştu.

Gelecek günlerde altyapı ile ilgili önemli değişiklikler yapmayı planladıklarını aktaran Ali Gözcü, Gaziantep'teki kadın futbolunu daha da güçlendirmek için kararlılıklarını sürdüreceklerini belirtti.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonu şampiyonu ALG Spor'un kulüp başkanı Ali Gözcü...

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonu şampiyonu ALG Spor'un kulüp başkanı Ali Gözcü, AA muhabirine, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacaklarını ve hedefe ulaşmak için kenetlendiklerini söyledi.