Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ali Osman Ulusoy'un 10. Yıl Anma Töreni

Trabzonspor'un kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında mezarı başında anıldı.

Yayın Tarihi: 01.10.2024 19:42
Güncelleme Tarihi: 01.10.2024 19:42

Ali Osman Ulusoy'un 10. Yıl Anma Töreni

Ali Osman Ulusoy Unutulmadı

Trabzonspor Kulübü'nün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılı dolayısıyla mezarı başında anma töreni ile anıldı.

İrfanlı Mahallesi'nde Tören Düzenlendi

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, anma etkinliği Trabzon'un Of ilçesine bağlı İrfanlı Mahallesi'ndeki kabrinde gerçekleşti.

Törene Katılanlar

Anma törenine yönetim kurulu üyeleri Derviş Köz, Coşkun Öztürk, Fatih Solak, Ali Beyazlı, ve Selim Burak Özdemir ile Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, divan üyeleri ile merhum başkan Ulusoy'un ailesi katıldı. Anma etkinliğine Sefer Ulusoy (kardeşi) ve Hülya Ulusoy (kızı) da eşlik etti.

Dualar ve Anma Programı

Yönetim kurulu adına amatör branşlar sorumlusu Derviş Köz ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, merhum Ulusoy'un kızı Hülya Ulusoy'a çiçek takdim etti. Törenin ardından Ulusoy'un ruhuna Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Trabzonspor Kulübünün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında Of ilçesine bağlı...

Trabzonspor Kulübünün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında Of ilçesine bağlı İrfanlı Mahallesi'ndeki kabri başında anıldı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, anma törenine yönetim kurulu üyeleri Derviş Köz, Coşkun Öztürk, Fatih Solak, Ali Beyazlı ve Selim Burak Özdemir ile Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Divan Başkanlık Kurulu üyeleri ile Ali Osman Ulusoy'un kardeşi Sefer Ulusoy, kızı Hülya Ulusoy, ailesi ve akrabalarının katıldığı belirtildi.