Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Alperen Ocakları'ndan Narin Güran Protestosu

Alperen Ocakları, 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesini protesto ederek çocuk istismarına dur dedi.

Yayın Tarihi: 22.09.2024 15:45
Güncelleme Tarihi: 22.09.2024 15:45

Alperen Ocakları'ndan Narin Güran Protestosu

Alperen Ocakları'ndan Sert Protesto

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, 8 yaşındaki Narin Güran'ın Diyarbakır'da uğradığı şiddet sonucunda hayatını kaybetmesini protesto etti. Beşiktaş İskele Meydanı'nda yapılan eylemde temsili bir darağacı kurularak basın toplantısı gerçekleştirildi.

Gelecek İçin Ses Verdiler

Beşiktaş Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Serhat Kara, protestoda yaptığı konuşmada, "Türkiye ve dünyada çocuk istismarı, pedofili gibi vakalar, kanayan bir yara haline gelmiştir" diyerek çocukların korunması gerektiğine dikkat çekti.

Caydırıcılığın Olması Şart

Kara, cezaların yetersiz kaldığını ifade ederek, "Çocuk katilleri, istismarcılar, teröristler ve tecavüzcüler için idam cezası uygulanmasını talep ediyoruz" dedi.

İdam Ceza'sı Talebi

Mehmet Serhat Kara, sözlerini şöyle sürdürdü: "Toplum olarak koruyamadığımız Narin, Sıla ve Leyla gibi çocukların kayıp vermemesi için, suçlulara karşı sert önlemler almalıyız. İdam karşısında mutlak bir duruş sergilemeliyiz".

Diğer İllerde de Eylem Yapıldı

Bunun yanı sıra, Beykoz, Ataşehir, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece ve Sultanbeyli'de de benzer protestolar düzenlendi.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın...

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesini protesto etti. Beşiktaş Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Serhat Kara, Beşiktaş İskele Meydanı'nda temsili olarak kurulan darağacı önünde basın açıklaması yaptı.