Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Alperen Ocakları'ndan Şeyda Yılmaz'a Protesto

Alperen Ocakları, polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesini protesto ederek adalet talep etti.

Yayın Tarihi: 24.09.2024 23:13
Güncelleme Tarihi: 24.09.2024 23:13

Alperen Ocakları'ndan Şeyda Yılmaz'a Protesto

Şeyda Yılmaz'ın Şehit Edilmesi Protesto Edildi

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesini duruşla protesto etti.

Adalet Çağrısı

Protesto etkinliği, Ümraniye'de yapılan bir olay sonucunda şehit edilen Yılmaz için düzenlendi. Beyoğlu Şişhane Metro çıkışında toplanan grup, pankartlar açarak ve sloganlar atarak seslerini duyurdu.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkan Vekili Erdal Taşkın, basın açıklaması yaparak adaletin sağlanması gerektiğini ifade etti. Taşkın, "Dün şehit edilen Şeyda Yılmaz'ın kanının yerde kalmaması için adaletin tam anlamıyla sağlanması şarttır" dedi.

İdam Talebi ve Şehitler

İdam cezasının geri getirilmesini talep eden Taşkın, "Vatan ve milletin bütünlüğü için mücadele eden askerlerimize, jandarmamıza ve polisimize kurşun sıkanların devletin imkanlarıyla yıllarca cezaevlerinde beslenmelerine rıza göstermiyoruz" dedi. Taşkın, toplumun huzurunun sağlanabilmesi adına gereken adımların atılmadığını belirtti.

Şehit olan Şeyda Yılmaz'a Allah'tan rahmet dileyen Hasan Balcı, aynı zamanda aileye ve Türk Polis Teşkilatı'na başsağlığı diledi.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan...

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, kaçmasının ardından yaşanan arbede sırasında silahla ateş açması sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesini protesto etti.