Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Anadolu Otoyolu'nda Yaşanan Trajik Kaza

Düzce'de otoyolda araç kazası sonrası inen sürücü, başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 13.10.2024 15:39
Güncelleme Tarihi: 13.10.2024 15:39

Anadolu Otoyolu'nda Yaşanan Trajik Kaza

Anadolu Otoyolu'nda Feci Kaza

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde yaşanan trajik bir olayda, kaza yapan aracını güvenli bir alana çeken sürücü, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Otoyolun İstanbul yönünde seyir halindeki Hüseyin Demircan, 06 RMB 40 plakalı aracıyla Yeşilyayla mevkiinde bariyere çarptı. Kaza sonrası, aracını emniyet şeridine çeken Demircan, yola reflektör koymak amacıyla araçtan indi.

Diğer Araç Kazası Andanında Oldu

Bu esnada, aynı yön üzerinde ilerleyen C.A. yönetimindeki 06 CZJ 751 plakalı otomobil kontrolden çıkarak, bariyere çarptıktan sonra Demircan'a çarptı.

Olay Yerinde Hızla Müdahale

Kazanın ardından hemen ihbar yapıldı ve olay yerine polis, jandarma ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Demircan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenaze İşlemleri

Demircan'ın cesedi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu üzücü olay, yol güvenliği adına bir kez daha önemini vurguladı.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde kaza yapan aracını emniyet şeridine çektikten sonra inen...

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde kaza yapan aracını emniyet şeridine çektikten sonra inen sürücü, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerine ekipler sevk edildi.