Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ankara'da Çekiçle Arkadaşını Öldüren Zanlı Eğlence Mekanında Yakalandı

Çankaya'da tartıştığı arkadaşını öldüren S.K. eğlence mekanında yakalandı. Olayın detayları ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 24.09.2024 08:52
Güncelleme Tarihi: 24.09.2024 08:52

Ankara'da Çekiçle Arkadaşını Öldüren Zanlı Eğlence Mekanında Yakalandı

Ankara'da Dehşet Veren Olay

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, bir tartışma sonucu 65 yaşındaki Ü.U'yu çekiçle başına vurarak öldüren S.K. (62), eğlence mekanında yakalandı.

Yangın Kılıfı

Olayın ardından S.K., Ü.U'nun cesedini evde bulunduktan sonra evi ateşe vererek yangın çıkarmış gibi göstermeye çalıştı. Yangın saatlerinde, Yaşamkent Mahallesi'ndeki bir evde ceset bulundu.

Polisin Soruşturması

Polis, yalnız yaşayan Ü.U'nun başında darbe izlerine ulaştı ve düşme süsü verilerek cinayet işlendiğini tespit etti. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği, çevredeki güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyerek zanlının olaydan önceki hareketlerini takip etti.

Kaçış Planı

Olay sonrası polisten kaçabilmek için AŞTİ'ye giden S.K., burada seyahat eden yolcular gibi görünüp dikkat çekmeye çalıştı.

Suçunu İtiraf Etti

Takip sonucu bir eğlence mekanında yakalanan S.K., ilk ifadesinde, "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim." diyerek suçunu kabul etti.

Adli Süreç Başlıyor

Şu anda Cinayet Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan zanlının, adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Ankara'nın Çankaya İlçesinde tartıştığı arkadaşı Ü.U.'yu (65) çekiçle başına vurarak öldüren ve...

Ankara'nın Çankaya İlçesinde tartıştığı arkadaşı Ü.U.'yu (65) çekiçle başına vurarak öldüren ve daha sonra evi yakarak olaya yangın süsü vermeye çalışan S.K. (62), eğlence mekanında eğlenirken polis ekiplerince yakalandı. Zanlı kendisini gözaltına alan ekiplere, "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim" dedi.