Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ankara'daki Hırsızlık Operasyonunda Üç Yabancı Uyruklu Tutuklandı

Ankara'da düzenlenen hırsızlık operasyonunda üç Gürcistan uyruklu kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 23.08.2024 12:53
Güncelleme Tarihi: 23.08.2024 12:53

Ankara'daki Hırsızlık Operasyonunda Üç Yabancı Uyruklu Tutuklandı

Ankara'da Hırsızlık Operasyonu

Başkent Ankara'da yürütülen kapsamlı bir hırsızlık operasyonunda, üç yabancı uyruklu şahıs tutuklandı. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bu yılın Ekim ayında Çankaya, Yenimahalle ve Sincan ilçelerinde meydana gelen üç ayrı hırsızlık vakası üzerine harekete geçti.

Operasyonun Detayları

Emniyet güçleri, olaylarla ilgili olarak toplamda 185 güvenlik kamerasını inceledi ve şüphelilerin kimliklerini belirledi. Yapılan titiz çalışmalar sonucu metro istasyonunda yakalanan Gürcistan uyruklu A.A, G.T. ve K.G. isimli şahıslar, hırsızlık faaliyetlerinde bulundukları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Yapılan Aramalarda Neler Bulundu?

Şüphelilerin üst aramalarında ve ikametlerinde yapılan detaylı incelemede, kapı kilitlerini açmaya yarayan özel aparatlar, saklanmak için kullandıkları şapka ve giysilerle birlikte çok miktarda ziynet eşyası ve dizüstü bilgisayar ele geçirildi. Ayrıca, boş evleri hedef alarak özel aparatlarla kapı göbeklerini kırdığı ve burada ziynet eşyası ile elektronik eşyalar çaldıkları öğrenildi.

Yasal Süreç

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklama kararı alındı. Ele geçirilen eşyalar ise, gerçek sahiplerine teslim edilmek üzere hazırlandı.

Ankara'da yapılan hırsızlık operasyonunda 3 yabancı uyruklu tutuklandı. Şüphelilerin üstlerinde ve...

Ankara'da yapılan hırsızlık operasyonunda 3 yabancı uyruklu tutuklandı. Şüphelilerin üstlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada, kapı kilitlerini açmak için kullanılan aparatlar, kamufle olmak için kullandıkları şapka ve giysilerle birlikte mağdurlara ait çok sayıda ziynet eşyası ile dizüstü bilgisayar ele geçirildi.