Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalya'da Çiçekçi Saldırısında Hayatını Kaybetti

Antalya'da darbedilen çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı, hastanede yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 18.10.2024 16:36
Güncelleme Tarihi: 18.10.2024 16:36

Antalya'da Çiçekçi Saldırısında Hayatını Kaybetti

Antalya'da Çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı Hayatını Kaybetti

Antalya'da, bir kişinin eşinin fotoğrafını izinsiz paylaştığı iddiası sonucu darbedilen çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı, hayatını kaybetti.

İddialara göre, Kıvanç Ş. (34), eşinin sosyal medya hesabında yer alan bir çiçek buketli fotoğrafı nedeniyle Yıldırıcı'ya saldırmıştı. Olayda önce yumruk atarak başlayan Kıvanç Ş, yere düşen Yıldırıcı'ya tekme atarak ağır yaralanmasına neden oldu.

Yıldırıcı'nın Hastanede Hayatını Kaybetmesi

Yıldırıcı, yaşanan sürecin ardından beyin kanaması geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. 5 gün boyunca yoğun bakımda kalan Yıldırıcı'nın beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, Yıldırıcı'nın kalp durması nedeniyle bugün hayatını kaybettiğini belirtti.

Kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı, "Ağabeyim olaydan sonra bu duruma geldi. Kıvanç Ş, ‘kalp krizinden öldü’ diyor. Ancak ağabeyimin sağlık durumu gayet iyiydi. Bu iddialar tamamen yalan,” dedi.

Organ Bağışı Yetersizliği

Aile, Yıldırıcı'nın organlarıyla başka insanlara yardım etmek istediklerini, fakat yaşanan olumsuzluklar nedeniyle organ bağışının gerçekleşmediğini belirtti. Firdevs Yıldırıcı, "Ağabeyimin organlarıyla 7-8 kişiye can verecektik, olmadı," dedi.

Olayın Detayları

Olay, Kepez ilçesinde 12 Ekim'de meydana gelmişti. Kıvanç Ş'nin eşi tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğraf, Yıldırıcı'nın kız kardeşi tarafından işletmenin hesaplarından paylaşılmış ve bu paylaşım üzerine çıkan tartışma sonucunda Kıvanç Ş. Yıldırıcı'ya saldırmıştı. Yıldırıcı ağır yaralanarak hastaneye kaldırılırken, Kıvanç Ş. ise gözaltına alındı ve ardından tutuklandı.

Antalya'da bir kişinin, eşinin fotoğrafını sosyal medyada izinsiz paylaştığı gerekçesiyle...

Antalya'da bir kişinin, eşinin fotoğrafını sosyal medyada izinsiz paylaştığı gerekçesiyle darbettiği iddia edilen çiçekçi, yaşamını yitirdi. Yıldırıcı'nın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.