Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalya'da İki Yüzme Deneyimi Trajediye Dönüştü

Antalya'nın Finike ilçesinde uzman çavuş, serinlemek için girdiği denizde boğuldu. Olayın detayları haberimizde.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 11:28
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 11:44

Antalya'da İki Yüzme Deneyimi Trajediye Dönüştü

Antalya'da Uzman Çavuşun Trajik Boğulma Olayı

Antalya'nın Finike ilçesinde, deniz keyfi yaparken hayatını kaybeden uzman çavuş, aile tatilinin korkunç bir sona ermesine sebep oldu.

Olayın Gelişimi

Mardin Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nda görevli 33 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Olgun, ailesiyle birlikte tatil için bulunduğu Finike'de serinlemek amacıyla denize girdi. Ancak, Olgun'un durumu kısa sürede kritik bir hal aldı.

İlk Yardım ve Sağlık Ekibi

Mağaralı Koy civarında suda hareketsiz yatan Olgun'u gören vatandaşlar, durumu derhal 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Çevrede bulunanlar, Olgun'u karaya çıkarmaya çalışarak ilk yardım müdahalesinde bulundu.

Hayatını Kaybetmesi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ne yazık ki Mehmet Olgun'un hayatını kaybettiğini belirledi. Uzman çavuşun cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi.

Cenaze Töreni

Mehmet Olgun'un cenazesinin, Batman'ın Gercüş ilçesinde defnedileceği öğrenildi. Bu trajik olay, tatilde yaşanan bir kaybın acısını derinlemesine hissettirdi.

Antalya'nın Finike ilçesinde yüzmek için denize giren uzman çavuş boğuldu. Antalya Adli Tıp...

Antalya'nın Finike ilçesinde yüzmek için denize giren uzman çavuş boğuldu. Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.