Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalya'da Polis Memuruna Silahlı Saldırı

Serik'te bir polis memuru, silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 15:34
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 15:34

Antalya'da Polis Memuruna Silahlı Saldırı

Antalya'da Silahlı Saldırı Meydana Geldi

Antalya’nın Serik ilçesinde, bir polis memuru silahlı saldırıya uğradı. Olay, sanayi sitesinde meydana geldi ve bir güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.

Olayın Ayrıntıları

Henüz plakası belirlenemeyen beyaz bir otomobil içerisinden, yolda yürüyen bir kişiye pompalı tüfekle ateş açıldı. Hedeflenen kişi yere yığıldı. Olayın hemen ardından, bölgeye polis ve sağlık ekipleri intikal etti. İlk müdahalenin ardından yaralı, Serik Devlet Hastanesi'ne, oradan da Antalya’ya sevk edildi. Yaralının durumunun kritik olduğu bildirildi.

Yaralının Kimliği ve Şüpheli

Polis araştırmaları sonucunda, yaralanan kişinin Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Şen olduğu belirlendi. Saldırıyla ilgili olarak, şüphelinin kimliği de tespit edildi; G.K. isimli kişi olaydan sonra kayıplara karıştı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Saldırı anı, sanayide bulunan bir iş yerine ait güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, beyaz renkli otomobilin yavaşladığı, arka koltuktan pompalı tüfekle ateş açıldığı ve ardından polis memurunun yere düştüğü açıkça görülebiliyor. Olay sırasında, bir otomobile de saçmaların isabet ettiği görüldü.

Şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Antalya'nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Şen, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. İlk...

Antalya'nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Şen, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. İlk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı, buradan da Antalya'ya sevk edildi.