Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalya'da Psikolojik Sorunlar Nedeniyle İkna Çalışmaları

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kişi, psikolojik sorunları nedeniyle evindeki eşyaları yaktı ve attı. Özel harekat polisleri müdahale etti.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 23:13
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 01:38

Antalya'da Psikolojik Sorunlar Nedeniyle İkna Çalışmaları

Antalya'da Özel Harekat Polisleri Müdahale Etti

Antalya'nın Kepez ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir şahıs, Demetevler Sitesi'ndeki evinde ciddi huzursuzluğa yol açtı. İmajı ve güvenliği tehdit eden bu olayda, şahıs evindeki eşyaları 9. kattan aşağıya atarak ve mutfakta ateş yakarak komşularını paniğe sürükledi.

Komşular Yardım İstedi

Olayın ardından komşuları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talep etti. İhbarın ardından, bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde yönlendirildi.

İkna Çalışmaları ve Müdahale

Kendisine zarar vermeye başlayan şahıs, polis ekiplerini görünce balkona çıktı. Kapıyı açmayı reddeden şahıs yüzünden özel harekat ekipleri devreye girdi. Ekibin yaklaşık 2 saatlik ikna çalışmasının ardından, zor kullanarak kapı kırıldı ve şahıs evden çıkarıldı.

Mahalle Sakinlerinin Şahitliği

Mahalle sakini Gizem Ölmez, gazetecilere uzun yıllardır aynı binada oturan şahsın sürekli psikolojik sorunlar yaşadığını ifade etti. Ölmez, "Bir haftadır balkondan eşyalarını atıyordu. Öğle saatlerinde evi ateşe verdi. Ekipler geldiğinde balkona çıkarak atlama girişiminde bulundu," diye konuştu.

Ölmez, durumun tehlikeli boyutlara taşındığını ve birçok kişinin tehlikeye girdiğini belirtti. Şahsın ablası da itfaiye merdiveniyle yukarı çıkıp durumu yatıştırma çabasına girdi.

Bu olay, Antalya'da sosyal ve psikolojik sorunların ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde evindeki eşyaları dışarı atan ve kendisine zarar veren kişi, ekiplerce...

Antalya'nın Kepez ilçesinde evindeki eşyaları dışarı atan ve kendisine zarar veren kişi, ekiplerce müdahale edilerek hastaneye kaldırıldı. Olay, Altınova Sinan Mahallesi'ndeki Demetevler Sitesi'nde meydana geldi.