Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Atakaş Hatayspor'un Genç Yıldızları Oynamak İçin Sabırsızlanıyor

Hatayspor'un genç yetenekleri Emir Dadük ve Ali Yıldız, A takımda oynamak için antrenman yaparak kendilerini geliştirmeye çalışıyor.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 11:09
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 11:09

Atakaş Hatayspor'un Genç Yıldızları Oynamak İçin Sabırsızlanıyor

Atakaş Hatayspor'un Genç Yıldızları Oynamak İstiyor

YUNUS HOCAOĞLU - Trendyol Süper Lig temsilcisi Atakaş Hatayspor'un genç oyuncuları, kaleci Emir Dadük ve forvet Ali Yıldız, oynayarak yeteneklerini sergilemek istiyor.

Bordo-beyazlı ekibin genç sporcuları, Erzurum Palandöken'deki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 17 yaşındaki forvet Ali Yıldız ve 16 yaşındaki kaleci Emir Dadük, kamp boyunca A takıma girmek için gayret ediyor.

Emir Dadük: "Gelişimim İçin Oynamayı Çok İstiyorum"

AA muhabirine konuşan kaleci Emir Dadük, A takım ile ilk kez kampa katıldığını belirtti. Kampta iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Emir, "Geçen sezondan itibaren A takım idmanlarına çıkıyorum. Bir hazırlık maçı da oynadım. Deprem sonrası zor günler geçirdim fakat futbolda ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum," dedi.

Emir, A takımda yer almanın kendisi için büyük bir onur olduğunu vurguladı ve ekledi: "Buranın altyapısından yetişip A takıma kadar çıktım. Gelecekte kulübüme katkı sağlayıp transfer olma umudum var. Gelişimim için oynamak istiyorum. Şu anda 16 yaş altı milli takımda mücadele ediyorum. Hedeflerim daha da yüksek; A milli takıma kadar çıkmak için sahada en iyisini vermeye çalışıyorum."

Ali Yıldız: "Asıl Hedefim A Milli Takım ve Avrupa"

Genç forvet Ali Yıldız ise, kampın kendisine büyük katkı sağladığını dile getirdi. Ali, "Asıl hedefim A Milli takım ve Avrupa'da oynamak. Bu yüzden kendimi geliştirmem gerekiyor. Bu sezon, yeteneklerimi sergilemek ve hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum," diyerek açıklamalarına devam etti. "Saha içinde süre alarak hedeflerime ulaşmayı umuyorum. İnşallah bu sezon, kendimi göstereceğim."