Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ayla Algan Anısına 'Boş Çerçeve' Oyunu Frankfurt'ta

Tiyatro Frankfurt, Ayla Algan anısına 'Boş Çerçeve' oyununu sahneliyor. İlk gösterim 6 Eylül'de gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 08.08.2024 11:09
Güncelleme Tarihi: 08.08.2024 11:09

Ayla Algan Anısına 'Boş Çerçeve' Oyunu Frankfurt'ta

Ayla Algan Anısına 'Boş Çerçeve' Oyunu

Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolosluğu himayesinde faaliyet gösteren Tiyatro Frankfurt, 2023-2024 sezonuna "Boş Çerçeve" adlı oyunla merhaba diyor. Bu özel oyun, 4 Ocak 2023'te hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ayla Algan'ın anısına sahnelenecek.

Gösterim Tarihleri

"Boş Çerçeve" oyununun ilk gösterimi 6 Eylül 2023 tarihinde saat 20:00'de Gallus Theater Frankfurt'ta olacak. Oyun, 7 Eylül, 18 Ekim ve 19 Ekim tarihlerinde de aynı sahnede sahne alacak.

Oyun Hakkında

Dram türündeki 75 dakikalık bu oyun, Almanca üst yazıyla izleyici karşısına çıkacak. Tiyatro Frankfurt Genel Sanat Yönetmeni Kamil Kellecioğlu, oyunun Ayla Algan'ın anısını yaşatırken Türk tiyatrosunun gücünü Frankfurt izleyicisine sunmayı hedeflediklerini belirtiyor.

Kelli̇ci̇oğlu'nun Mesajı

Kellecioğlu, "Tiyatro Frankfurt olarak uzun bir aradan sonra seyircilerimizle yeniden bir araya gelmek bizim için oldukça heyecan verici. 'Boş Çerçeve' ile izleyicileri duygusal bir yolculuğa davet ediyoruz," diye ekledi.

Oyunun Ekibi

Oyun, Hannan Aslan’ın sahne konsepti, Sevda Şahin’in sahne arkası teknik düzenlemeleri ve Şahin Vural’ın dekor tasarımıyla hayat buluyor. Müziklere Cem Şimşek imza atarken, reji asistanlığını Gonca Ekiz üstleniyor.

Oyuncular ve Bilet Bilgisi

Oyunda Onur Bağdadioğlu, Çiğdem Spickermann, Sinan Çamcı, Elif Bilge Işıloğlu, Demet Öztürk, Oğuz Akgeyik, Cem Şimşek ve Burçin Candan Acun gibi isimler rol alıyor. Oyunun biletleri Tiyatro Frankfurt’un sosyal medya hesapları ve web sitesi üzerinden temin edilebilir.

İzleyicilere Çağrı

"Boş Çerçeve", izleyiciyi yaşamın içindeki eksilmeler ve kaybolan parçalar üzerine düşünmeye davet eden bir hikaye sunmakta. Tiyatro severler, bu deneyimi yaşamaya davet ediliyor.

Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolosluğu himayesinde faaliyetlerini sürdüren Tiyatro Frankfurt, yeni...

Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolosluğu himayesinde faaliyetlerini sürdüren Tiyatro Frankfurt, yeni sezona "Boş Çerçeve" adlı oyunla giriş yapacak. Tiyatro Frankfurt Genel Sanat Yönetmeni Kamil Kellecioğlu, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.