Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bağcılar'da Eski Eşini Yaralayan Zanlı Tutuklandı

İstanbul Bağcılar'da eski eşine saldırarak yaralayan Y.K. tutuklandı. Olayın detayları ve güvenlik kamerası görüntüleri dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 21:08
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 21:08

Bağcılar'da Eski Eşini Yaralayan Zanlı Tutuklandı

Bağcılar'da Şiddet Olayı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, eski eşine silahlı saldırıda bulunan Y.K. isimli şüpheli, olay sonrası polis tarafından yakalandı.

Olayın Gelişimi

Y.K, 100. Yıl Mahallesi'ndeki eski eşi C.T.'nin ikamet ettiği sokakta tartışmaya başladı. Bu tartışma sırasında Y.K, C.T.'yi önce darbetti, ardından da silah ile yaraladı. Saldırının ardından ise olay yerinden kaçtı.

Polis ve Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı kadın hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Adalet Süreci

Polis tarafından gözaltına alınan Y.K, emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusu sonrasında sulh ceza hakimi karşısına çıkarılan şüpheli, "kasten yaralama" suçlamasıyla tutuklandı.

Güvenlik Kamerası Kaydı

Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kayıtlarda, Y.K'nin C.T.'yi darbettiği ve ardından silahla yaraladığı anlar yer alıyor.