Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bahçeli'den İsrail Yönetimine Sert Tepki

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İsrail'in Türkiye Cumhurbaşkanı'na yönelik saldırılarını kınadı ve hesap verme zamanının yaklaşacağını ifade etti.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 13:37
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 13:37

Bahçeli'den İsrail Yönetimine Sert Tepki

Bahçeli'den İsrail'e Sert Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na yönelik saldırılarını kınadı. Bahçeli, "Soykırımcı bir yönetimin Cumhurbaşkanı'na panikle saldırması, suçluluk psikolojisinin tezahürüdür" dedi.

Hesap Verme Zamanı Gelecek

Bahçeli, 40 bine yakın masumu katleden İsrail yönetiminin hesabının sorulacağı günlerin uzak olmadığını dile getirdi. Bahçeli, "Bu durum yalnızca sabır ve zaman meselesidir. Türk milleti, soykırımcı İsrail'e karşı kenetlenmiştir" ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Yaptığı Açıklama

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almasını nefretle kınadığını belirtti.

Filistin Devlet Başkanı'na Çağrı

Bahçeli, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a da seslenerek, tarih önündeki sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. "TBMM'ye davet edilmek, muhatabı için bir şereftir. Bu şerefi taşıyıp taşımama konusu ise tamamen onun iradesindedir" dedi. Sonuç Olarak

Bahçeli, Türkiye'nin milli haklarını savunmaya devam edeceğini ve Türk düşmanlarının kaybedeceğini belirtti: "Zafer meşalesi, inanan milli yüreklerin elinde parlayacaktır."