Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bakan Göktaş'tan Milli Sporcu Dikeç'e Destek Paylaşımı

Bakan Göktaş, milli sporcu Dikeç'e annesiyle fotoğraf paylaşarak destek verdi.

Yayın Tarihi: 26.08.2024 21:36
Güncelleme Tarihi: 26.08.2024 21:36

Bakan Göktaş'tan Milli Sporcu Dikeç'e Destek Paylaşımı

Bakan Göktaş'tan Dikeç'e Annesiyle Destek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, milli sporcu Yusuf Dikeç'e destek olarak önemli bir paylaşımda bulundu. Dikeç'in annesiyle çektiği fotoğrafa karşı sosyal medyada gelen olumsuz yorumlar sonrası, kendi annesiyle olan fotoğrafını paylaştı.

Destek Mesajı ve Annelere Saygı

Göktaş, Dikeç'in paylaştığı fotoğrafı alıntılayarak annesi Güler Özdemir ile birlikte çektirdiği fotoğrafı yayınladı ve şu ifadeleri kullandı:

"Annelerimiz, en kutsal hazinemiz. Bu hazinenin kıymetini bilen güzel evlatlar yetiştiren, eli öpülesi tüm annelere selam olsun..."

Uluslararası Bir Vurgu

Bakan Göktaş, Dikeç'in paylaşımında yer alan "en kıymetlim" ifadesine de dikkat çekerek, annelerin önemini vurguladı. Bu konuda duyduğu hassasiyeti gösteren Göktaş, Dikeç'e moral vermeyi amaçladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, annesiyle fotoğrafını paylaşan milli...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, annesiyle fotoğrafını paylaşan milli sporcu Yusuf Dikeç'e kendi annesiyle çektirdiği fotoğrafı paylaşarak destek oldu. Göktaş, milli sporcu Yusuf Dikeç'in annesiyle paylaştığı fotoğrafa yönelik yapılan aleyhte paylaşımların ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.