Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bakan Kacır ve TUSAŞ'dan Terör Saldırısına Tepki

Bakan Kacır, TUSAŞ'a yapılan terör saldırısının ardından yaralananları ziyaret etti ve milli savunma vurgusu yaptı.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 18:48
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 18:56

Bakan Kacır ve TUSAŞ'dan Terör Saldırısına Tepki

Bakan Kacır, TUSAŞ Yaralılarını Ziyaret Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) yerleşkesine yönelik düzenlenen terör saldırısında yaralananları Bilkent Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyaretinde; "Allah'ın izniyle biz, milli savunma sanayimiz için, tam bağımsız Türkiye için, tüm savunma sanayi müesseselerimizle birlikte 3.500'e yakın firmamızla, 90 binden fazla çalışan dava arkadaşımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Şehitlere Saygı ve Başsağlığı Mesajı

Bakan Kacır, ziyaret esnasında şehit ailelerine Allah'tan rahmet, millete başsağlığı dileyerek, yaralıların hızla iyileştiğini belirtti. Ayrıca, TUSAŞ çalışanları ile de bir araya geldiğini ve onların azimle çalıştığını aktardı.

TUSAŞ Genel Müdürü'nden Kararlılık Vurgusu

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu ise, şehit ailelerine ve yaralılara şifa dileyerek, saldırılar karşısında asla yıldırılmayacaklarını vurguladı. Demiroğlu, "Kahraman Türk askerleri gibi biz de çalışmaya devam edeceğiz. Buna dönmek gibi bir niyetimiz yok" şeklinde konuştu.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı'nın Değerlendirmesi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, yaralıların azim ve kararlılıklarının kendilerine büyük bir ilham kaynağı olduğunu belirtti. Bayraktar, "Bizler için hayatını milli teknolojik hamleye adamış mühendisler, Türk milletinin asil ruhunu bir kez daha gösterdi" dedi.

Acil Şifa Temennisi ve Mücadele Vurgusu

Son olarak, Bayraktar yaralılara acil şifa dileklerinde bulunarak, milli hedefler doğrultusunda mücadeleye devam edeceklerinin altını çizdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralananları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Ziyarette, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralananları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Ziyarette, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı.