Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bakan Kurum, Ankara'nın Geleceği İçin Yavaş ile Bir Araya Geldi

Çevre Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul ederek çevre konularını görüştü.

Yayın Tarihi: 17.09.2024 16:18
Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 16:18

Bakan Kurum, Ankara'nın Geleceği İçin Yavaş ile Bir Araya Geldi

Bakan Kurum, Mansur Yavaş ile Görüştü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı bakanlıkta kabul etti. Bu buluşma, Yavaş'ın talebi doğrultusunda düzenlendi.

Görüşmenin Detayları

Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, görüşmenin amacı başkent Ankara'nın çevre ve şehircilik konularındaki gündemini ele almak ve yerel yönetimlerin taleplerini dinlemekti.

Kurum, sosyal medya platformunda yaptığı açıklamada, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ı bakanlığımızda kabul ettik. Ankara'nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek." ifadelerini kullandı.

İşbirliği ve İstişareler

Bakan Kurum'un bu görüşmeyle birlikte yerel yönetimlerle olan iletişim ve işbirliği süreçlerinin daha da güçleneceği belirtiliyor. Ankara, çevresel sürdürülebilirlik ve şehir planlaması konularında önemli adımlar atmaya hazırlanıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum (sağda), Ankara Büyükşehir Belediye...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum (sağda), Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı (solda) Bakanlıkta kabul etti.