Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bakırköy'de Silahlı Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında

Bakırköy'de iki kişinin yaralandığı silahlı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili araştırmalar sürüyor.

Yayın Tarihi: 31.07.2024 01:38
Güncelleme Tarihi: 31.07.2024 01:38

Bakırköy'de Silahlı Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında

Bakırköy'de Silahlı Saldırı Olayı

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde, Kennedy Caddesi üzerindeki bir iş yerinin önünde meydana gelen silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Olay anı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olayın Detayları

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, başında kask bulunan bir şüpheli, iş yeri önünde sohbet eden Burak K. ile yabancı uyruklu Pouria N. isimli kişilerin ayaklarına doğru ateş açtı. Saldırgan, eylemin ardından kendisini bekleyen motosikletliyle birlikte olay yerinden hızla uzaklaştı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Saldırıda yaralanan Burak K. ve Pouria N.'nin hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi. Çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı.

Polis Soruşturma Başlattı

Olay yerine gelen polis ekipleri, silahlı saldırının ardından detaylı bir inceleme yaptı ve konuyla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Olay anının güvenlik kamerası görüntülerinde, kaldırımda sohbet eden kişilere yaklaşan saldırganın ateş açtıktan sonra kaçış anı net bir şekilde yer alıyor. Ayrıca, saldırı sırasında bir vatandaşın bebek arabasındaki çocuğunu korumak için park halindeki bir otomobilin arkasına saklanması da dikkat çekiyor.