Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Balıkesir'de Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Marmara'da İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı saldırıda yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 20:49
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 20:49

Balıkesir'de Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Balıkesir'de Trajik Bir Olay

Balıkesir'in Marmara ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Olay Detayları

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Marmara Adası'ndaki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden gelen silah sesleri, çevredeki kişiler tarafından duyuldu ve hemen polise bildirildi.

Olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, Murat Yakupoğlu'nu makam odasında hareketsiz halde buldu. Yapılan incelemeler sonucunda tabancayla vurulduğu tespit edilen Yakupoğlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi.

Resmi İncelemeler ve Soruşturma

Marmara Kaymakamı Elif Çelik, olayın ardından yerinde incelemelerde bulundu. Murat Yakupoğlu'nun cenazesi ise, detaylı otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Saldırının sorumlusunun yakalanması amacıyla S.A. isimli şüpheli hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında...

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Yakupoğlu'nu makam odasında hareketsiz buldu.