Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Başakşehir'de Yangın Yolu Kaza: İtfaiye Aracı Devrildi

Başakşehir'de meydana gelen kazada, itfaiye aracındaki 2 görevli hafif yaralandı. Olay yerinde kurtarma çalışmaları yapıldı.

Yayın Tarihi: 06.09.2024 18:26
Güncelleme Tarihi: 06.09.2024 18:26

Başakşehir'de Yangın Yolu Kaza: İtfaiye Aracı Devrildi

Başakşehir'de İtfaiye Aracı Devrildi

Başakşehir'de, bir yangın ihbarına yetişmekte olan itfaiye aracı, Atatürk Bulvarı'ndaki kavşakta devrilerek kaza yaptı. Olay sonucunda, araçta bulunan 2 itfaiye çalışanı hafif yaralandı.

Kaza Anı

Alınan bilgilere göre, Bağcılar'daki bir yangın ihbarı nedeniyle olay yerine destek amaçlı yönlendirilen itfaiye aracı, kavşakta dengesini kaybederek devrildi. Aracın camları kırılarak içerideki görevli personel kurtarıldı.

Yaralıların Durumu

Hafif yaralanan itfaiye personeline, olay yerinde bekleyen ambulansla müdahale edildi. İlgili sağlık ekipleri, yaralıların durumunu kontrol ederek gerekli tedavileri gerçekleştirdi.

Trafikte Aksama Yaşandı

Yaşanan kazanın ardından, Atatürk Bulvarı bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kaza sonrası devrilen aracın kaldırılması ile trafik akışı normale döndü.

Ekipmanların Durumu

Ağır hasar gören itfaiye aracındaki ekipmanlar, olay yerine çağrılan başka bir araca nakledilerek güvenli bir şekilde taşındı.

Başakşehir'de, yangına giderken devrilen itfaiye aracında bulunan 2 görevli hafif yaralandı. Kaza...

Başakşehir'de, yangına giderken devrilen itfaiye aracında bulunan 2 görevli hafif yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan Atatürk Bulvarı, aracın kaldırılmasının ardından normale döndü.