Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş'ta Cipli Kazada Zanlı Tutuklandı

Beşiktaş'ta bir kadına çarpan zanlı, Tekirdağ'da tutuklandı. Olay detayları ve gelişmeler haberimizde.

Yayın Tarihi: 16.08.2024 17:15
Güncelleme Tarihi: 16.08.2024 17:15

Beşiktaş'ta Cipli Kazada Zanlı Tutuklandı

Beşiktaş'ta Cip Kazası: Zanlı Tutuklandı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde, Abbasağa Mahallesi'nde 12 Ağustos'ta meydana gelen bir kaza, büyük yankı uyandırdı. F.D adlı şahıs, cipiyle park halindeki araçlar arasında yürüyen Dila K.'ya çarparak ağır yaralanmasına sebep oldu.

Olayın Gelişimi

F.D, kazadan sonra olay yerinden kaçtı ancak Çerkezköy emniyet ekipleri tarafından yakalandı. İlk ifadesinin ardından serbest bırakılan zanlı, savcılığın itirazı sonucu yeniden gözaltına alındı.

Adli Süreç

Söz konusu zanlı, adliyeye sevk edildikten sonra, adli makamlardan gelen ek gözaltı talebi üzerine tekrar Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Bu süreçte, F.D, tutuklama talebiyle hakim karşısına çıkarıldı ve ardından tutuklandı.

Kaza Detayları

F.D'nin kullandığı 34 DOK 427 plakalı cip, kazada park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra takla atmış ve yol kenarında yürüyen Dila K.'ya çarparak olay yerinden kaçmıştı. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu olay, sürücülerin yolda dikkatli olması gerektiğinin altını çizerken, adaletin yerini bulması için sürecin takip edileceği vurgulanıyor.

İstanbul Beşiktaş'ta cipiyle çarptığı kadının ağır yaralanmasına neden olan, savcılığın itirazı...

İstanbul Beşiktaş'ta cipiyle çarptığı kadının ağır yaralanmasına neden olan, savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan zanlı, Tekirdağ'da tutuklandı.