Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beykoz'da Denizde Boğulan Güney Koreli Genç

Beykoz'da arkadaşının ayakkabısını almak için denize giren Güney Koreli genç, boğularak hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 31.07.2024 01:08
Güncelleme Tarihi: 31.07.2024 02:09

Beykoz'da Denizde Boğulan Güney Koreli Genç

Beykoz'da Trajik Olay

Beykoz'da, arkadaşının denize düşen ayakkabısını almak için suya giren 28 yaşındaki Güney Koreli genç, maalesef boğularak hayata veda etti. Song Myongjae adıyla bilinen genç, 25. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmak üzere Türkiye'deydi.

Olayın Ayrıntıları

Olay, akşam saatlerinde Çubuklu bölgesinde gerçekleşti. Song, bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine Sahil Güvenlik, sağlık ve emniyet ekipleri hızla bölgeye intikal etti.

Kurtarma Çalışmaları

Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar tarafından yürütülen arama çalışmaları neticesinde Song Myongjae karaya çıkarıldı. Ancak, Beykoz Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Başsağlığı Mesajı

Büyükçekmece Belediyesi, yaşanan bu talihsiz olay nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, "Yaşanan olay nedeniyle 30 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek tüm etkinlikler iptal edilmiştir. Merhumun yakınlarına ve Güney Kore ekibine başsağlığı diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Beykoz'da arkadaşının düşen ayakkabısını almak için denize giren Güney Koreli genç boğuldu. Sahil...

Beykoz'da arkadaşının düşen ayakkabısını almak için denize giren Güney Koreli genç boğuldu. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçların arama çalışmalarının ardından karaya çıkarılan Song Myongjae, sağlık görevlilerince kaldırıldığı Beykoz Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.