Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beykoz'da Düğün Konvoyunda Silahlı Saldırı: İki Şüpheli Gözaltında

Beykoz'da düğün konvoyunda havaya ateş açan iki kişi yakalandı, adli işlem başlatıldı.

Yayın Tarihi: 08.09.2024 23:48
Güncelleme Tarihi: 08.09.2024 23:48

Beykoz'da Düğün Konvoyunda Silahlı Saldırı: İki Şüpheli Gözaltında

Beykoz'da Düğün Konvoyunda Silahlı Saldırı

Beykoz'da düzenlenen bir düğün konvoyunda, havaya ateş açarak genel güvenliği tehlikeye atan iki şüpheli, emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Olayın Gelişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Merkez Mahallesi'ndeki düğün sırasında meydana gelen silahlı olayla ilgili sosyal medya üzerinden tespitler yaparak harekete geçti. Yapılan inceleme sonucunda, havaya ateş açan kişilerin kimlikleri belirlendi.

Şüphelilerin Yakalanması

Gözaltına alınan şüpheliler Y.T.M. ve B.A., Kavacık Mahallesi'nde yapılan operasyonla ele geçirildi. Şüphelilerin üzerinden, iki kurusıkı tabanca ve iki adet şarjör çıktığı öğrenildi.

Hukuki Süreç

Şüpheliler hakkında "Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlamasıyla adli işlem başlatılırken, ayrıca 5729 sayılı Ses ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar Kanunu'na aykırılık nedeniyle idari işlem uygulandı.

Olayla ilgili olarak emniyet güçlerinin soruşturması devam ediyor. Bu tür olayların toplumsal güvenlik açısından ne denli ciddi olduğunun altı çiziliyor.

Beykoz'da, düğün konvoyunda havaya ateş açan 2 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıları Kavacık...

Beykoz'da, düğün konvoyunda havaya ateş açan 2 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıları Kavacık Mahallesi'nde yakalayan polis, yaptığı aramada 2 kurusıkı tabanca ile 2 şarjör ele geçirdi.