Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bilecik'te Hükümlü Ateş Açarak Etkisiz Hale Getirildi

Bilecik'in Söğüt ilçesinde polislere ve çevreye ateş açan hükümlü, uzun süren operasyonla etkisiz hale getirildi.

Yayın Tarihi: 03.08.2024 15:33
Güncelleme Tarihi: 03.08.2024 15:33

Bilecik'te Hükümlü Ateş Açarak Etkisiz Hale Getirildi

Bilecik'te Silahlı Olayı: Hükümlü Etkisiz Hale Getirildi

Bilecik'in Söğüt ilçesinde, Türkmenbaşı Mahallesi Orhanbey Sokağı'nda bir apartmandan polislere ve çevreye ateş açan bir hükümlü, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi. Olay, gece saatlerinde meydana geldi.

Olayın Gelişimi

Gece saatlerinde, apartmandan gelen silah sesleri üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemelerde, ateş açan kişinin 45 yaşındaki Mehmet K. olduğu tespit edildi. Ekipler, apartmanın çevresinde güvenlik önlemleri alarak Mehmet K.'yı ikna etmeye çalıştı.

İkna Çabaları ve Özel Harekatın Müdahalesi

Dairedeki diğer sakinlerin güvenliği için tahliyeleri sağlarken, uzun süreli ikna çalışmalarına rağmen Mehmet K. teslim olmaktan kaçındı. Polisin bu süreçte karşılaştığı zorlukların ardından Eskişehir'den özel harekat ekipleri olay yerine çağrıldı.

Sonuç ve İleriye Dönük Adımlar

Kapıları kilitli olan daireye giremeyen ekipler, camı kırarak içeri girmeye çalıştı. Bu sırada evin içerisinde yangın çıkarmaya çalışan Mehmet K., polislere tekrar ateş açtı. Bunun üzerine yapılan karşılık sonucu Mehmet K. etkisiz hale getirildi.

Çeşitli suçlardan dolayı kesinleşmiş mahkumiyet cezası bulunan Mehmet K.'nın cesedi, savcılık incelemesinin ardından Söğüt İlçe Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

Bilecik'in Söğüt ilçesinde, bir binadan çevreye ve polislere ateş açan hükümlü etkisiz hale...

Bilecik'in Söğüt ilçesinde, bir binadan çevreye ve polislere ateş açan hükümlü etkisiz hale getirildi.