Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bingöl'de Bıçaklı Saldırı: 2 Ölü, 7 Yaralı

Bingöl'de bir kişinin bıçakla saldırısı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Saldırgan tutuklandı.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 19:19
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 19:19

Bingöl'de Bıçaklı Saldırı: 2 Ölü, 7 Yaralı

Bingöl'de Bıçaklı Saldırı Olayı

Bingöl'ün Bahçelievler Mahallesi'nde bir kişi, bıçakla etrafındaki vatandaşlara saldırdı. Bu elim olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi ise yaralandı.

Olayın Detayları

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, madde bağımlısı olduğu belirtilen bir şahsın, tartışma sonrası bıçakla saldırdığı aktarıldı. İhbar üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri, saldırıya müdahale ederek yaralıları Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Valilik Açıklaması

Valilikten yapılan açıklamada, olayın saat 13.30 civarında meydana geldiği belirtildi. Saldırganın yakalanarak gözaltına alındığı ve adli sürecin devam ettiği ifade edildi.

Vali'den Başsağlığı Mesajı

Vali Ahmet Hamdi Usta, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifa diledi. Usta, "Saldırgan, daha önce tedavi olan ve cezaevinden çıkan bir kişi, nedenini bilmediğimiz bir gerekçeyle bu saldırıyı gerçekleştirdi," dedi.

Gözaltına Alınan Zanlı Tutuklandı

Saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli, gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkça tutuklanan zanlı, Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Saldırının Anı Güvenlik Kamerasında

Olayın yaşandığı sırada bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler de mevcut. Saldırıya ilişkin incelemeler devam ediyor.