Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Blind Festival'de Son Biletler Satışta

Blind Festival'ın son biletleri Biletinial'da, Placebo ve diğer sanatçılarla müzik dolu bir gün için satışta!

Yayın Tarihi: 26.07.2024 10:32
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 10:32

Blind Festival'de Son Biletler Satışta

Blind Festival'de Kaçırılmayacak Performanslar

Blind Festival'in kalan son biletleri Biletinial üzerinden satışa sunuluyor. Özellikle müzikseverler için büyük bir heyecanla beklenen festival, 4 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Parkı’nda gerçekleşecek.

Placebo Geri Dönüyor

İngiliz alternatif rock grubu Placebo, iki yıl aradan sonra İstanbul’daki hayranlarının karşısına çıkacak. Festivalin ana yıldızı olan Placebo, birçok hit şarkısıyla dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatmayı planlıyor.

Destekleyici Sanatçılar

Festivalde, Placebo'dan önce sahne alacak diğer sanatçılar arasında, Norveçli rock sanatçısı Sivert Hoyem ve İngiliz punk grubu Big Special da yer alıyor. Özellikle Sivert Hoyem, 1993’te kurduğu Madrugada grubu ile kariyerine başlamış, 2004’teki ilk solo albümünü yayınlamıştı.

Big Special ise, Türkiye'deki ilk performansını gerçekleştirecek ve son dönemde dikkat çeken "Postındustrıal Hometown Blues" albümünü kutlayacak. Grup, Placebo’nun Güney Amerika turnesinde de ön grup olarak sahne almıştı.

Yeni Çıkanlar ve Festivaller

Öte yandan Big Country grubu, yeni single’ları "Dust Off / Start Again" ile dikkat çekiyor ve bu yaz birçok önemli festivalde sahne almayı planlıyor. Müzik tutkunları için bu etkinlik, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Kısacası, müzik dolu bir gün için son biletlerinizi Biletinial üzerinden almayı unutmayın!