Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bodrum'da Karavan ve Çadır Denetimleri Artıyor

Bodrum'da izinsiz kamp yapanlara yönelik denetimler sıkı bir şekilde devam ediyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 17:23
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 17:23

Bodrum'da Karavan ve Çadır Denetimleri Artıyor

Bodrum'da Karavan ve Çadır Denetimi Gerçekleştirildi

Muğla'nın popüler tatil beldesi Bodrum'da, izinsiz karavan ve çadır kurma işlemlerine karşı denetimler yapıldı. Bodrum Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu denetimlerin amacının çevresel kirliliği önlemek olduğu vurgulandı.

Bodrum ve Büyükşehir Zabıta Ekipleri Görev Başında

Kamp ve karavan altyapısı bulunmayan bölgelerdeki denetimler, Bodrum Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve Bodrum Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Özellikle halk plajlarına izinsiz şekilde çadır kuran ve karavan park eden kişiler hedef alındı.

Müskebi Mahallesi'nde Uygulama

Müskebi Mahallesi Kabakum bölgesinde yapılan denetimlerde, karavan sahipleri uyarıldı ve şirket tarafından izinsiz alanlardan kaldırılmaları sağlandı. Sahiplerine ulaşılamayan bir karavan da çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı.

Çadırlar da Kaldırılıyor

Deniz kıyısındaki plajlar, sahiller ve diğer bölgelerde izinsiz olarak çadır kuran vatandaşlar, zabıta ekipleri tarafından uyarılarak çadırların kaldırılması sağlandı. Ayrıca, sahibi bulunmayan çadırlar üzerindeki incelemeler yapılarak, tutanaklar tutulduktan sonra ekiplere tarafından kaldırılmaya başlandı.

Bodrum Belediyesi, bu tür denetimlerin devam edeceğini duyurarak çevre kirliliğine karşı kararlı bir duruş sergilemeye devam edeceğini bildirdi.