Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bodrum'da Taklit Ürün Denetimine Tepki: Esnaf Oturma Eylemi Yaptı

Bodrum'da esnaf, taklit ürün denetimini protesto amacıyla yolları kapatıp oturma eylemi gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 23.08.2024 19:50
Güncelleme Tarihi: 23.08.2024 19:50

Bodrum'da Taklit Ürün Denetimine Tepki: Esnaf Oturma Eylemi Yaptı

Bodrum'da Taklit Ürün Denetimi Protestosu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir grup esnaf, taklit ürün denetiminin engellenmesine yönelik tepkilerini göstermek amacıyla oturma eylemi düzenledi. Çarşı merkezinde, bazı esnafın taklit ürün sattığı yönündeki bilgiler üzerine denetim başlatıldı.

Oturma Eylemi ve Yolu Kapama

Denetim sürecine karşı gelen esnaf, kepenk kapatarak Bodrum Belediye Meydanı'nda toplandı. Neyzen Tevik Caddesi'ni saksılarla trafiğe kapatan esnaf, oturma eylemi yaparak taleplerini dile getirdi.

Polis Müdahalesi ve İkna Çabaları

Olay yerine gelen polis ekiplerinin uyarılarına rağmen grup dağılmazken, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli'nin araya girmesiyle esnafla bir süre konuşma gerçekleştirildi. Darendeli'nin ikna çabaları sonucu esnaf grubu yavaş yavaş dağıldı. Bodrum'daki bu olay, esnafın denetimlere karşı duyduğu tepkinin simgesi haline geldi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir grup esnaf, taklit ürün denetimini engellemek için yolu ulaşıma...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir grup esnaf, taklit ürün denetimini engellemek için yolu ulaşıma kapatıp, oturma eylemi yaptı. Polis ekiplerinin ikazlarına rağmen grup dağılmayınca olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli'nin ikna çabaları sonuç verdi. Darendeli ile bir süre konuşan esnaf dağıldı.