Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Borusan, 80. Yıl Dönümünü Ödüllerle Kutluyor

Borusan, 80. yılını sürdürülebilirlik projeleriyle kazandığı ödüllerle coşkuyla kutluyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 11:34
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 11:34

Borusan, 80. Yıl Dönümünü Ödüllerle Kutluyor

Borusan'ın 80. Yıl Coşkusu

Borusan Grubu, köklü geçmişini ve elde ettiği başarıları bir arada sunduğu 80. yıl dönümünü ödüllerle kutluyor. Şirket, sürdürülebilirlik ve toplumsal fayda ilkelerine dayanan projeleriyle dikkat çekiyor.

Ödüllerle Gelen Başarılar

Yapılan resmi açıklamalara göre, Borusan'ın sürdürülebilirlik çalışmalarında kazandığı ödüller, hem Türkiye'de hem de uluslararası arenada yankı buldu. Golden Bridge Awards’da “Avrupa-Orta Doğu-Afrika’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı” kategorisinde altın ödül kazanırken, deprem bölgesindeki ihtiyaçlara yanıt veren “Sinemasal Akademi Borusan Defne Kampüsü” projesi, 'Yılın Yardımsever Şirketi' kategorisinde gümüş ödül ile onurlandırıldı.

Deniz ve Karada Sürdürülebilirlik

Ayrıca, “Umut Pina” projesi su altında ve karada yaşam kategorisinde gümüş ödül kazandı. Bu proje, kritik düzeyde yok olma tehlikesi bulunan Pinna nobilis türünün korunmasını ve Marmara Denizi'nde deniz kaynaklarının sürdürülebilir kullanımını teşvik etmeyi hedefliyor.

Brandverse Başarıları

Borusan, Brandverse’de de “SocialBrands Veri Analitiği” alanında holdingler ve genç yetenek iletişimi kategorilerinde bronz ödül kazanarak başarılarına bir yenisini ekledi.

Sürdürülebilir Gelecek İçin Adımlar

Borusan Holding İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Nursel Ölmez Ateş, bu anlamlı başarıların kurumun sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik konularındaki bağlılığını yansıttığını belirtti. Ateş, "Bu yıl, 'Biz Aslında Daha Yeni Başladık' diyerek 80. yaşımızı kutlarken, gelecekte 200 yıl ve ötesinde sürdürülebilir bir grup olma hedefimize kararlılıkla ilerliyoruz." ifadelerini kullandı.