Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bursa'da Hapis Cezası Olan Hükümlü Okey Oynarken Yakalandı

Bursa'da 15 yıl 2 ay hapsi bulunan hükümlü Davut Doğan, kahvehanede okey oynarken yakalandı.

Yayın Tarihi: 19.09.2024 11:39
Güncelleme Tarihi: 19.09.2024 11:39

Bursa'da Hapis Cezası Olan Hükümlü Okey Oynarken Yakalandı

Bursa'da Hükümlü Okey Oynarken Yakalandı

Bursa'da, çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay mahkumiyet almış bir kişi, kahvehanede okey oyunu oynarken güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Yüzyüze Kaçış Stratejisi

Kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle sürekli olarak yer değiştiren Davut Doğan, kırsal bölgelerde çobanlık yaparak kendisini gizlemeye çalışıyor, mevsimlik işçi olarak da çalışıyordu. Hükümlü, yakalanmamak için kardeşinin kimliğini kullanıyordu.

Polis Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, "hırsızlık", "mala zarar verme" ve "bilişim dolandırıcılığı" gibi suçlamalarla hakkında 15 yıl 2 ay ceza kesilen Doğan için özel bir çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde Doğan'ın sabit bir adresi olmadığı ve sosyal medya kullanmadığı tespit edildi.

Yakalaşma Anı

Polis, son olarak Davut Doğan'ın Yıldırım ilçesindeki Esenevler Mahallesi'nde arkadaşlarıyla buluşmayı planladığını öğrendi. İlgili ekipler, o alanda tedbir alarak Doğan'ı kahvehanede okey oynarken yakaladı. Kahvehanedeki güvenlik kamera görüntülerinde, polis ekiplerinin içeri girmesi ve Davut Doğan'ı masadan kaldırması net bir şekilde kaydedildi.

Adalet Yerini Buldu

Yakalama işlemi sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü ve adliyede işlemleri tamamlanan Davut Doğan, cezaevine teslim edildi.

Bursa'da çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalanmamak için...

Bursa'da çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalanmamak için kırsal mahallelerde çobanlık yapan, mevsimsel işçi olarak çalışan hükümlü, kahvehanede okey oynarken yakalandı.