Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bursa'da Korkunç Cinayet: Eşini Merdaneyle Vurup İple Boğdu

Bursa'da Turgay K., eşini merdaneyle vurup iple boğarken, ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanacak.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 11:28
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 11:28

Bursa'da Korkunç Cinayet: Eşini Merdaneyle Vurup İple Boğdu

Bursa'da Kadına Şiddet Olayı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde geçen Ocak ayında gerçekleşen bir cinayet davalarında sanık, eşinin kafasına merdaneyle vurup boğarak öldürmekle suçlanıyor. Bu korkunç olayın ardından hazırlanan iddianame Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesinde kabul edildi.

Olayın Perdesi Aralanıyor

Seher K. (42), eşi Turgay K. (47) tarafından evinde öldürülmüştü. İddianamede, sanığın, eşinin iş yerinde bir erkekle fotoğraf çektirdiğini görmesi üzerine tartışma yaşadığı ve bu sebepten dolayı cinayet işlediği belirtiliyor.

İdianamede Yer Alan Detaylar

Olay gününü anlatan Turgay K., sabah kahvaltısı sonrasında eşinin "Hiçbir şekilde beklentin olmasın artık" dediğini öne sürdü. Ardından durumu düzeltmeye çalıştığını belirtirken, eşinin "bunaltma beni" demesi üzerine kendinden geçtiğini ifade etti. Kendine geldiğinde eşinin yerde yatar vaziyette olduğunu gördüğünü aktardı.

Sonraki Adımlar

İddianamede, sanığın olay sonrasında eşine ait banka kartından para çektiği, telefonunu satın aldığı ve sonrasında pişman olduğu beyan edildi. Savcı, Turgay K.'nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanması talebinde bulundu.

Önümüzdeki Süreç

Yargılanma süreci başlatılacak olan Turgay K., eşine karşı kasten öldürme, nitelikli yağma ve izinsiz banka kartı kullanma gibi suçlamalarla karşı karşıya kalacak.

Polis Ekiplerinin Müdahalesi

19 Ocak'ta yapılan ihbar sonrası polis ekipleri, Seher K.'yı mutfakta başında darbe izleriyle bulmuştu. Turgay K., olaydan sonra baldızına ablasını öldürebileceğine dair mesaj gönderdi. Ancak, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Osmangazi ilçesindeki bir otelde yakalandı.