Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bursa'da Silahlı Saldırı: Şans eseri Yaralanmayan Kurban

Osmangazi'de alacak yüzünden tartışma çıkan iki kişi arasında gelişen olayda, mermi ayakkabıya isabet etti, yaralanma olmadı.

Yayın Tarihi: 06.08.2024 11:07
Güncelleme Tarihi: 06.08.2024 11:07

Bursa'da Silahlı Saldırı: Şans eseri Yaralanmayan Kurban

Bursa'da Silahlı Saldırı Olayı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, bir alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada yaşanan silahlı saldırı olayında, kurban şans eseri yaralanmadı.

Olayın Detayları

Tahtakale Mahallesi'nde, K.D. (62) ile K.İ. (65) arasında alacak verecek meselesi yüzünden başlangıçta bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

K.İ, bu gergin ortamda tabancasını çıkararak K.D.'nin ayaklarına doğru bir el ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Merminin, K.D.'nin sağ ayakkabısının ucuna isabet etmesi sonucu, K.D. herhangi bir yaralanma yaşamadan kurtuldu.

Olayın Sonrası

Olayın ardından, çevredekilerin ihbarı üzerine polis derhal olay yerine intikal etti. Asayiş Şube MüdürlüğüGüven Timleri, kısa sürede K.İ.'yi yakaladı. Yapılan üst aramasında, K.İ.'nin üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca, bir şarjör ve 13 fişek ele geçirildi.

Polis sorgusunda işlemleri tamamlanan K.İ., yasal süreç için adliyeye sevk edildi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde tartıştığı zanlı tarafından tabancayla ateş edilen kişi, merminin...

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde tartıştığı zanlı tarafından tabancayla ateş edilen kişi, merminin ayakkabısının ucuna isabet etmesine rağmen saldırıdan şans eseri yara almadan kurtuldu.