Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Can Keleş'ten Beşiktaş Taraftarlarına Övgü

Beşiktaş'ın yeni transferi Can Keleş, coşkulu taraftarlara duyduğu hayranlığı dile getirdi.

Yayın Tarihi: 23.07.2024 16:30
Güncelleme Tarihi: 23.07.2024 16:30

Can Keleş'ten Beşiktaş Taraftarlarına Övgü

Can Keleş’in Beşiktaş’a Transferi ve Taraftar Coşkusu

Siyah-beyazlıların 22 yaşındaki yeni hücum oyuncusu Can Keleş, Beşiktaş taraftarlarının kendisi üzerindeki etkisini vurguladı. Kulübün resmi web sitesinde yaptığı açıklamada, "Buraya geldiğimde beni büyüleyen bir stadyum oldu. Aşırı güzel bir stat. Tabii taraftarlar da beni çok büyüledi. Burada olduğumdan dolayı aşırı mutluyum. İnşallah seyircilere iyi performansımı gösteririm," ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Formasına Duyduğu Hayranlık

Beşiktaş’tan gelen teklif hakkında heyecanını dile getiren Keleş, "Yeni forma tasarımı çok hoşuma gitti. Sahada formayı giydiğim zaman çok güzel görüneceğini düşünüyorum" dedi. Taraftarların coşkusunun kendisi için çok değerli olduğunu belirten oyuncu, şunları ekledi: "Beni etkileyen şey Beşiktaş taraftarları oldu. Taraftarlar çok coşkulu. Bu benim için çok önde gelen bir şey."

Başkanın Projesi ve Gelecek Hedefleri

Can Keleş, Beşiktaş’ın başkanı Hasan Arat’ın projelerini dinledikten sonra kulübe katılma kararını aldığını belirtti: "Başkanımız Hasan Arat'ın projesini dinledim. Çok ilgilendim ve hoşuma gitti. Bu iki etkenden dolayı böyle büyük bir Camiaya adım atmak istedim."

Hayalindeki Forma Numarası

Kendisine en çok sevdiği forma numarasının 7 olduğunu söyleyen Keleş, "Öncelikle Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Elimden geleni vereceğim. İnşallah taraftarlarımızı hep mutlu ederim. Onlar da beni mutlu eder ve güzel bir sezon geçiririz," diyerek sözlerini tamamladı.