Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Cenaze Töreninde Şok: Tabuttan Ses Gelince Hayatta Olduğu Anlaşıldı

Fatih'te bir cenaze töreninde tabutundan ses gelen 86 yaşındaki adam hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Yayın Tarihi: 09.10.2024 18:39
Güncelleme Tarihi: 09.10.2024 18:39

Cenaze Töreninde Şok: Tabuttan Ses Gelince Hayatta Olduğu Anlaşıldı

Cenaze Töreninde Yaşanan Şok Olay

Fatih'teki bir cenaze töreninde, 86 yaşındaki Halit Bayşu'nun tabutundan ses gelmesi, onun hayatta olduğunu fark ettirdi. Cenaze namazı için Ayvansaray Hacı İlyas Yatağan Camisi'ne götürülen Bayşu, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.

Olayın Gelişimi

Bayşu’nun tabutundan gelen sesler, yakınlarının dikkatini çekti ve hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Camiye gelen sağlık görevlileri, yaptıkları kontrolde yaşadığı anlaşılan Bayşu'yu ambulansa alarak hastaneye götürdü. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Bayşu yaşamını yitirdi.

Yakınların Şaşkınlığı

Olay sırasında Bayşu’nun yakınları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Aile dostu Erdoğan Baysal, cenaze aracının camiye geldiğinde musalla taşında bulunan tabuttan ses geldiğini duyduklarını söyledi. Baysal, "O anda herkes şoktaydı. Ambulans çağırdık ve Bayşu'yu hastaneye kaldırdılar," dedi.

Muhtarın Açıklamaları

Ayvansaray Mahallesi Muhtarı Fahrettin Özer, tabuta kulağını yaslayarak duyduğu uğultu sesinin ardından hemen ambulans çağırıldığını ve Bayşu'nun hastaneye götürüldüğünü anlattı.

Cenaze Törenine Katılanların Gözlemleri

Katılımcılardan Turgay Tirit, tabuttaki nabız cihazının 120'yi gösterdiğini ve nabzın hızla düştüğünü belirtti. Tirit, "Ambulanstaki arkadaşlar hemen Bayşu’yu tabuttan çıkardı ve hastaneye götürdüler," diye ekledi.

Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve pek çok kişi bunu hayatta kalmanın ve yardım çağrısının önemini vurgulayan bir durum olarak değerlendirdi.

Fatih'te 86 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı için götürüldüğü Ayvansaray Hacı İlyas Yatağan...

Fatih'te 86 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı için götürüldüğü Ayvansaray Hacı İlyas Yatağan Camisi'nde tabutundan ses gelmesi üzerine hayatta olduğu anlaşıldı. Bayşu, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.