Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çorum'da Kız Kardeşine ve Yeğenine Silahlı Saldırı

Çorum'un Bayat ilçesinde, bir kişi mahkeme çıkışında kız kardeşi ve yeğenini silahla yaraladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 17.10.2024 15:22
Güncelleme Tarihi: 17.10.2024 15:22

Çorum'da Kız Kardeşine ve Yeğenine Silahlı Saldırı

Bayat'ta Silahlı Saldırı Şoku

Çorum'un Bayat ilçesinde gerçekleşen üzücü bir olayda, Ahmet K. (57), tehdit nedeniyle mahkemelik olduğu kız kardeşi Ayşe K. (54) ve onun oğlu Caner T. (28) ile karşılaşmasının ardından silahını çekti. Olay, Yeni Mahalle Efe Sokak'ta meydana geldi.

Olay Anı ve Müdahale

Alınan bilgilere göre, Ahmet K., mahkeme çıkışında kız kardeşi ve yeğenine beş el ateş açarak yaraladı. Silah seslerini duyan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerine hızla intikal etti.

Yaralıların Durumu

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Bayat Devlet Hastanesi'ne taşıdı. İlk müdahaleleri burada yapılan yaralı kadın, daha sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Şüphelinin Yakalanması

Silahlı saldırının ardından kaçan şüpheli, jandarma ve polis ekipleri tarafından Esnaf Sitesi Sokak'ta yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

Çorum'un Bayat ilçesinde bir kişi, tehdit nedeniyle davalık olduğu kız kardeşi ile kız kardeşinin...

Çorum'un Bayat ilçesinde bir kişi, tehdit nedeniyle davalık olduğu kız kardeşi ile kız kardeşinin oğlunu tabancayla ateş ederek yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.