Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çorum'da Tüfek Kazası: 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Çorum'da bir genç, arkadaşının oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 kişi gözaltında.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 23:44
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 23:44

Çorum'da Tüfek Kazası: 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Olayın Detayları

Çorum'da 17 yaşındaki Salih Canbolat, arkadaşının oynadığı ruhsatlı tüfeğin ateş alması sonucu başından vuruldu ve hayatını kaybetti. Olay, Sırıklı köyü yakınlarındaki bir iş yerinde gerçekleşti.

Arkadaşlarıyla Birlikte Eğleniyordu

Canbolat, T.E.S. ve B.E.Y. ile birlikte S.Y. isimli şahsın bekçilik yaptığı alanda toplanmıştı. T.E.S., S.Y.'ye ait olan tüfek ile oynarken, beklenmedik bir şekilde ateş aldı.

Olay Yeri ve Müdahale

Olayın hemen ardından sağlık ve jandarma ekipleri bölgeye intikal etti. Yapılan ilk incelemede, Salih Canbolat'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenaze ve Gözaltı Süreci

Genç adamın cenazesi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından T.E.S., B.E.Y. ve S.Y., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Çorum'da arkadaşının oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu başından vurulan Salih Canbolat  hayatını...

Çorum'da arkadaşının oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu başından vurulan Salih Canbolat hayatını kaybetti. Canbolat'ın cenazesi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.